Over ons

Over ons

De kans dat je met een juridisch conflict te maken krijgt wordt steeds groter. Met je baas, of met je ex-partner. Vind dan maar eens de juiste advocaat voor jouw zaak. Dat is helemaal lastig als je die advocaat eigenlijk niet kunt betalen. Want wat kost een advocaat eigenlijk? Vaak staan de prijzen niet op de website, maar je kunt gerust rekenen op een bedrag tussen € 250 en € 300 per uur.. Wat doe je dan? Wanneer kom je in aanmerking voor een pro deo advocaat? En welke advocaten werken eigenlijk pro deo?

 

Het is in Nederland in de Grondwet vastgelegd: wie rechtsbijstand nodig heeft maar dat niet kan betalen, heeft recht op financiële hulp. Mijn Pro Deo Advocaat wil de toegang tot het recht voor die mensen verbeteren.

 

Door onze jarenlange ervaring in de advocatuur kunnen we je snel vertellen of je recht hebt op een pro deo advocaat. Doordat wij weten hoe de advocatuur werkt én welke advocaten op basis van pro deo werken, kunnen wij razendsnel de juiste pro deo advocaat voor jouw zaak vinden.

 

Wij kennen de pro deo advocaten die bij ons zijn aangesloten persoonlijk. Wij weten dus hoe ze werken en waar ze goed in zijn. Als je ons je probleem vertelt brengen wij je met de juiste specialist in contact voor de eerste gratis kennismaking. Als het klikt vraagt deze advocaat de gefinancierde rechtsbijstand voor je aan en gaat direct voor je aan de slag.

 

> Lees meer over pro deo   

> Lees meer over onze werkwijze

Vind een gespecialiseerde pro deo advocaat voor

Heb je vragen?

Bel  085-1302945

Voordelen Mijnprodeoadvocaat.nl

 

 Ervaren advocaten

 

 Snel & efficiënt

 

 Oplossingsgericht

Hoe werkt Mijnprodeoadvocaat.nl?

 

1. Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

 

2. Pro deo advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte pro deo advocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

 

3. De klik

De door ons geselecteerde pro deo advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je juridische mogelijkheden. Als het klikt vraagt hij of zij de gefinancierde rechtsbijstand voor je aan en gaat aan de slag!