Werkwijze

In drie stappen de juiste pro deo advocaat
voor jouw probleem

 

Wij vinden razendsnel de juiste pro deo advocaat

Als je een juridisch conflict hebt wil je daar het liefst zo snel mogelijk vanaf. Maar hoeveel kost dat eigenlijk? En als je dat niet kunt betalen, heb je dan recht op een toevoeging? Wat zijn daarvoor de voorwaarden? En waar vindt je zo’n pro deo advocaat?

 

Geen nood, wij helpen je in drie stappen een geschikte pro deo advocaat te vinden.

STAP 1 – Neem contact met ons op

Je kunt je probleem uiteraard nu direct via de telefoon of e-mail aan ons voorleggen, dan kunnen we meteen voor je aan de slag. Je kunt ook je gegevens bij ons achterlaten. Dan bellen wij je terug en bespreken we je probleem op het moment dat het jou uitkomt. We kijken dan ook of je in aanmerking komt voor een toevoeging.

STAP 2 – Wij zoeken de juiste pro deo advocaat voor jouw probleem

Als wij goed zicht hebben op jouw probleem of vraag en je komt in aanmerking voor een toevoeging, dan zoeken wij daar een pro deo advocaat bij. Alle bij ons aangesloten advocaten hebben veel ervaring en dezelfde praktische no nonsens aanpak.

STAP 3 – De klik

De advocaat neemt contact met je op voor een eerste adviesgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je een eerste inschatting van je juridische mogelijkheden en kunnen jullie kijken of het klikt. Als dat zo is vraagt de advocaat snel gefinancierde rechtsbijstand voor je aan en gaat aan de slag!

             Bel  085-1302945

Stel direct een vraag

Bel  085-1302945
Voordelen Mijnprodeoadvocaat.nl

 

 Ervaren advocaten

 

 Snel & efficiënt

 

 Oplossingsgericht