Een goede pro deo advocaat
familierecht

Stel direct een vraag
over familierecht
Vind een pro deo advocaat familierecht

Een echtscheiding is een heftig en emotioneel proces. Naast alle emoties waar je mee te maken krijgt, moet je ook in een korte periode veel beslissen en regelen. Helemaal als er ook kinderen in het spel zijn. Je moet je daarbij aan verschillende juridische regels houden. Het is dan belangrijk dat je weet wat je rechten en plichten zijn.

 

Heb je geen geld voor een advocaat? Win dan juridisch advies in bij een pro deo advocaat. Een pro deo advocaat wordt (deels) door de overheid betaald. Zo’n advocaat kan je duidelijk uitleggen wat je rechten en plichten zijn en stippelt samen met jou de juiste strategie uit. Maar hoe kom je aan een pro deo advocaat? Laat ons je helpen. Wij vinden snel een ervaren pro deo advocaat, die bij jou en je zaak past én gespecialiseerd is.

mijnprodeoadvocaat---scheiden-alimentatie-1243x550-75

Wij vinden pro deo advocaten familierecht
bij zaken over:

 Alimentatie
 Echtscheiding
 Omgangsregeling
 Ouderlijk gezag

In 3 stappen de juiste pro deo advocaat familierecht

folder (1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-searchkopie

Pro deo advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte pro deo advocaat familierecht voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

001-connectionkopie

De klik

De door ons geselecteerde pro deo advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je juridische mogelijkheden. Als het klikt vraagt hij of zij de gefinancierde rechtsbijstand voor je aan en gaat aan de slag!