Pro deo advocaat familierecht
bij conflicten over
de omgangsregeling

Stel direct een vraag over
de omgangsregeling
Omgangsregeling

In een omgangsregeling leg je vast wanneer de kinderen bij wie verblijven en hoe zij van de ene naar de andere ouder gaan. Ook worden er in de omgangsregeling vaak afspraken gemaakt over feestdagen en schoolvakanties. Vanaf 12 jaar mogen kinderen zelf meepraten over de omgangsregeling.

 

De omgangsregeling is onderdeel van het verplichte ouderschapsplan. Vaak is de omgangsregeling, naast alimentatie, het onderwerp waarbij de emoties het meest oplopen. Ook komt het regelmatig voor dat ex-partners zich na de scheiding niet, of niet helemaal, aan de omgangsregeling houden. Of de omgangsregeling willen wijzigen, al dan niet op verzoek van de kinderen. Dit zorgt dan voor veel emoties en spanningen. Niet alleen bij en tussen de ouders, maar ook bij de kinderen.

 

Heb jij vragen over je omgangsregeling? Een pro deo advocaat familierecht kan je goed uitleggen wat je rechten en plichten zijn. Ook kan een advocaat de omgangsregeling duidelijk en sluitend voor je op papier zetten.

mijnprodeoadvocaat---familierecht-1243x550-75

Een pro deo advocaat familierecht helpt je met:

 Het onderhandelen over de omgangsregeling en het ouderschapsplan
 Het op papier zetten van de omgangsregeling
 Het wijzigen van of procederen over de omgangsregeling

In 3 stappen de juiste pro deo advocaat familierecht

folder (1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-searchkopie

Pro deo advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte pro deo advocaat familierecht voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

001-connectionkopie

De klik

De door ons geselecteerde pro deo advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je juridische mogelijkheden. Als het klikt vraagt hij of zij de gefinancierde rechtsbijstand voor je aan en gaat aan de slag!