Pro deo advocaat arbeidsrecht
bij een arbeidsconflict

Stel direct een vraag over
je arbeidsconflict
Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict met je werkgever kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen jullie een meningsverschil hebben, bijvoorbeeld over je werkzaamheden, aanvangstijden of verlof. Maar ook verzuim, pesterijen, een onvrijwillige overplaatsing of discriminatie kunnen de oorzaak zijn van een arbeidsconflict.

 

In zulke situaties is het goed om te weten wat je rechten en plichten zijn. Een arbeidsconflict kan namelijk makkelijk uit de hand lopen, waardoor al snel een onwerkbare situatie ontstaat. Of ontslag op de loer ligt. Een pro deo advocaat arbeidsrecht helpt je uit te zoeken hoe het feitelijk en juridisch zit, geeft je een objectief advies en onderneemt de nodige juridische stappen.

mijnprodeoadvocaat---arbeidsrecht-1243x550-75

Een pro deo advocaat arbeidsrecht staat je bij tijdens arbeidsconflicten over:

Discriminatie
 Functie-uitoefening
Functiewijzigingen
Loon
 (Onvrijwillige) overplaatsing
 Pesterijen
 Verlof en vakantie
 Verzuim en re-integratie
 Werktijden

In 3 stappen de juiste pro deo advocaat arbeidsrecht

folder (1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-searchkopie

Pro deo advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte pro deo advocaat arbeidsrecht voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

001-connectionkopie

De klik

De door ons geselecteerde pro deo advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je juridische mogelijkheden. Als het klikt vraagt hij of zij de gefinancierde rechtsbijstand voor je aan en gaat aan de slag!