Een goede pro deo
advocaat arbeidsrecht

Stel direct een vraag
over arbeidsrecht
Vind een pro deo advocaat arbeidsrecht

Heb je een conflict met je werkgever? Of word je ontslagen? Dan is het belangrijk dat je weet wat je rechten en plichten zijn. Laat het feit dat je geen geld hebt voor een advocaat je er niet van weerhouden om juridisch advies in te winnen over je positie. Misschien kan je wel bij een pro deo advocaat terecht.

 

Een pro deo advocaat wordt (deels) door de overheid betaald. Zo’n advocaat kan je duidelijk uitleggen wat je rechten en plichten zijn en stippelt samen met jou de juiste strategie uit. Maar hoe kom je aan een pro deo advocaat? Laat ons je helpen. Wij vinden snel een ervaren pro deo advocaat, die bij jou en je zaak past en je graag verder helpt.

Wij vinden pro deo advocaten arbeidsrecht
bij zaken over:

 Arbeidsconflict
 Arbeidsovereenkomsten
 Ontslag
 Transitievergoeding
 Ziekte en re-integratie

In 3 stappen de juiste pro deo advocaat arbeidsrecht

folder (1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-searchkopie

Pro deo advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte pro deo advocaat arbeidsrecht voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

001-connectionkopie

De klik

De door ons geselecteerde pro deo advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je juridische mogelijkheden. Als het klikt vraagt hij of zij de gefinancierde rechtsbijstand voor je aan en gaat aan de slag!